Duffy: McGregora mogu svladati jednako brzo kao i prvi put!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.10.2015 10:23h Autor:

Joseph Duffy & Conor McGregor

U UFC je ove godine stigao Joseph Duffy, posljednji čovjek koji je porazio Conora McGregora. I dok je Conor svojim borbama, ali i dugim jezikom, provocirao borce i privlačio mase, Duffy je potiho nanizao dvije impresivne pobjede i zasigurno stvorio interes publike za ponovni susret s McGregorom.

U nedavnom razgovoru za MMA Hour Duffy je progovorio o potencijalnom revanšu sa svojim sunarodnjakom:

"Conor ne može reći ništa što bi me isprovociralo. Da je on netko do koga mi je stalo, poput moje obitelji, možda bi bilo drugačije, ali meni je njegovo mišljenje nebitno. On može reći što god želi, ali to neće promijeniti način na koji bih se ja borio protiv njega i to ne mijenja činjenicu da mislim kako bih ga pobijedio. Ništa od tog se ne mijenja i nikada me neće isprovocirati."

Duffy dakle ne vjeruje da Conorove psihološke igrice mogu imati ikakav utjecaj na njega i vjeruje kako bi u novom meču ponovno slavio bez većih poteškoća.

"Vjerujem da ga mogu svladati jednako brzo kao i prvi put. Svi su primjetili da je Conor mnogo napredovao, ali i ja sam također napredovao. Mislim da ga mogu pobijediti u svakom aspektu. On koristi udarce nogama više, ja treniram taekwando od pete godine. Ne vidim način kako bi me on mogao pobijediti", zaključio je Duffy.

McGregor je već stvorio cijelu listu boraca koji se žele boriti s njim tako da je pitanje kada bi borba s Duffyem bila uopće moguća. Duffy se ponovno bori 24. listopada u Dublinu na UFC Fight Night 76 priredbi gdje će uz Dustina Poiriera predvoditi glavnu borbu večeri. To je ista priredba na kojoj nažalost nećemo gledati Stipu Miočića koji je otkazao meč radi ozljede stopala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI