Duffee: UFC me spasio od K-1 karijere!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2013 09:37h Autor:

Todd Duffee

Nakon dvije godine izbivanja Todd Duffee vratio se u UFC, iako je u međuvremenu van najbolje svjetske MMA organizacije odradio svega dvije borbe, a u njima je najprije izgubio od Alistaira Overeema na Silvestrovo 2010. godine, a nakon poduže pauze se vratio u travnju 2012. godine pobjedom nad Neilom Groveom.

Na UFC-u 155 uspio je vrlo brzo nokautirati svog protivnika Phila De Friesa. Sve je bilo gotovo nakon samo dvije minute kada je sudac odlučio prekinuti borbu i dodijeliti mu pobjedu. Da kojim slučajem nije bilo tog ponovnog poziva u UFC-u, ove godine bismo gledali Duffeeja u K-1 borbama.

"Vrlo mi je drago što sam se vratio, bilo mi je samo bitno da pobijedim, čak mi nije bilo važno ni hoće li to biti prekidom ili sudačkom odlukom", rekao je Todd o svojoj posljednjoj borbi.

Treniraš sada u American Kickboxing Academyju, kako je tamo? "Nije stvar samo u Cainu Velasquezu i Danielu Cormieru koji tamo treniraju, već i u svima ostalim. Oni također dolaze svaki dan, iznimno naporno treniraju i to čini razliku za sve."

"Trebao sam potpisati ugovor za kick boks mečeve, trebao sam otići trenirati na Tajland i u Nizozemsku, no ubrzo je stigao poziv UFC-a, a MMA je nešto što volim više od svega", otkrio je Todd.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI