Duel čvrstih brada! Pogledajte kako su Hunt i Oleinik preživjeli svaki po jednu bombu u glavu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.09.2018 09:56h Autor:

Oleinik vs. Hunt

Prije nego je Aleksei Oleinik završio Marka Hunta gušenjem krajem prve runde, publika u Moskvi četiri je minute mogla gledati otvoreni okršaj na nogama. A tijekom njega je svaki od boraca imao jedan svoj trenutak gdje je drugi dio para ozbiljno “zaplesao”.

Oleinik je prije borbe najavio kako smatra jako teškim poslom Marka Hunta srušiti, a još težim ugušiti, budući da ima izuzetno kratak vrat te kako je spreman odraditi okršaj na nogama i pokazati koliko jako i on može udariti. U tome je svakako uspio, no prije toga je prezentirato i nešto što mu u startu nije bila namjera. Pokazao je koliko ima čvrstu bradu, odnosno koliko jak udarac je sposoban primiti i ostati na nogama.

Dogodilo se to nakon otprilike minutu i pol borbe, kad je Hunt izvukao desni kroše i u pitanju je bila prava bomba koja je mnoge prije toga rušila. Ipak, Oleinik je udarac “progutao” na najbolji mogući način. Tek su mu noge malo zaplesale i odmah se vratio u borbu. I to tako da je kasnije i on testirao Hunta na sličan način.

Otprilike minute i pol prije kraja, borci su i dalje bili na nogama, kada krošeom, ovog puta lijevim, napada ruski borac. I taj je udarac toliko lijepo sjeo da je Hunt kratko završio na koljenima. Ipak, samo o njegovoj bradi moguće je napisati redove teksta, odnosno samim spomenom onoga što je ista sve pretrpjela u karijeri. Ipak, Oleinik je tim udarcem pokazao kako on nije samo grappler, nego da itekako može udariti. Iz UFC-ovog kaveza tog se jako dobro sjeća Jared Rosholt.

Kao što već znate, Oleinik je na kraju slavio gušenjem pred kraj runde, no ova dva videa samo dokazuje to koliko se zapravo otvoren okršaj gledao prije nego je Rus uspio borbu odvesti na pod, a nakon toga je tamo i završiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI