Duane Ludwig napustio Team Alpha Male

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.03.2014 19:04h Autor:

Duane Ludwig

Najbolji trener 2013. godine, po izboru MMA awardsa, Duane Ludwig, odlučio je napustio Team Alpha Male u kojem je sjajno radio protekli 18 mjeseci.

Duane Ludwig, bivši UFC-ov borac, a sada trener, koji je obavljao funkciju glavnog trenera u Uriah Faberovom "Team Alpha Male" u Sacramentu, odlučio je napustiti taj tim i Californiu te se vratio kući u Colorado. No, budući da neke borbe priprema za nadolazeće UFC borbe, Ludwig će u Sacramentu ostati do 24. svibnja.

"Radio sam za druge ljude otkad mi je bilo 15 godina i mislim da je vrijeme da pokrenem nešto svoje", rekao je "Coach Duane". "Još uvijek radim od plače do plače, i ništa nije sigurno, ozljeda mi može oduzeti sva primanja. Vrijeme je da postanem sam svoj gazda, a i Colorado je moj dom", dodao je.

Ludwig je poznao i sve borce koje sada trenira da dođu kod njega: "Pozivam ih sve da imaju uvijek otvorena vrata da dođu trenirati kod mene, kao što mogu i ja izači na neke njihove semirane i sl. Oni će uvijek biti moji borci mog stila, samo je vrijeme da ja otvorim svoj vlastiti biznis."

Nekako ostaje dojam da će nakon ovoga vrlo veliki broj boraca početi planirati svoj odlazak u Coloradu kod najboljeg i najuspješnijeg MMA trenera za 2013. godinu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI