Drysdale napokon debitira na TUF finalu, a dodane još dvije borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2014 19:19h Autor:

Robert Drysdale

Robert Drysdale, MMA borac i legenda američkog i svjetskog BJJ-a napokon će debitirati u UFC-u. To će se dogoditi na finalu Ultimate Fightera, 5. srpnja, a protivnik mu je također debitant, Keith Berish. Osim te, za isti event potvrđene su još 2 borbe.

Nakon što su potvrđene još tri borbe za finalni event 19. sezone Ultimate Fightera, sve se izglednije čini da nitko od kandidata, osim finalista, neće dobiti priliku nastupiti na finalnom eventu. Nešto slično moglo se zaključiti nakon nedavnih izjava Dane Whitea, koji je ovu sezonu proglasio najgorom ikad.

No, zato će napokon debitirati Robert Drysdale, jedan od najboljih jiu-jitsu boraca u povijesti. On je za UFC potpisao prije više od godinu dana, no zbog nekoliko raznih razloga, nije do sad uspio upisati nastup. Njegov protivnik također je debitant, Keith Berish, koji je neporažen u dosadašnjih pet nastupa. Drysdale do sad ima skor 6-0, a sve pobjede ostvario je prekidom, i to u prve tri minute borbe.

Osim ove borbe, za ovaj je event potvrđena i borba Leandra Isse te kineskog borca Jumabieke Tuerxun, kao i ona Adriana Martinsa i Juana Manuela Puiga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI