Drysdale nakon impresivne pobjede: Dokazao sam da mi ne treba TRT (GIF VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2014 21:17h Autor:

Robert Drysdale

Robert Drysdale napokon je debitirao u UFC-u i ostvario impresivnu pobjedu protiv Keitha Berisha. Nakon borbe rekao je kako je sretan i ponosan, posebno zbog toga što je dokazao kako mu TRT nije bio potreban.

Sedam profesionalnih nastupa, od toga jedan u UFC-u i sedam pobjeda prisiljavanjem na predaju u prvoj rundi. To je skor Roberta Drysdalea, bivšeg ADCC prvaka i vjerojatno najboljeg američkog BJJ borca ikad. On je u nedjelju napokon debitirao u UFC-u, a rezultat je bio jedan od najljepših submissiona ove godine.

"Osjećam se sjajno. Ovo je vjerojatno bio moj najbolji kamp do sad. Dokazao sam na mi TRT nije bio potreban, a i na njemu sam bio samo mjesec dana. Tako da, nije mi ovo neka razlika, navikao sam ne biti na njemu, osjećam se odlično", rekao je nakon borbe.

Drysdale je, na neki način, izveo "2 u 1" završetak, osim sjajnog gušenja, bacanjem na pod je i došlo do ozlijede njegovog protivnika te je on bio prisiljen na predaju. "Spremao sam se za ovaj dan cijeli moj život. Sretan sam i ponosan što sam ovdje. Borim se zbog svojih osobnih razloga, volim ovu publiku i ovaj osjećaj i sav pritisak koji imam stvaram si sam. Nije bitno gdje sam i kada", dodao je.

Također, bio je upitan da li je svjestan da je vjerojatno ozlijedio svog protivnika. Odgovorio je: "Ne, nisam. Bio sam koncentriran na gušenje i da ga dobro izvedem. Kada sam osjetio tapkanje i kada je sudac prekinuo borbu sam pustio i otišao slaviti, uvjeren kako je predao zbog gušenja. Nadam se da nije došlo do neke ozbiljnije ozljede mog protivnika."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI