Drugi pokušaj: Sergio Moraes i Peter Sobotta dodani na program u Berlin

UFC 06.05.2015 21:31h Autor:

Sergio Moraes

Nakon što je, kratko prije samog eventa, otkazana njihova borba koju su trebali održati u Krakowu. Sergio Moraes i Peter Sobotta ipak će se sastati 600 kilometara dalje, u Berlinu idući mjesec.

Berlinski Fight Night 68, koji se održava 20. lipnja, dobio je svoju dvanaestu borbu te je time kompletiran program ovog UFC-ovog europskog eventa. Sergio Moraes i Peter Sobotta su dvojac koji će se naći na glavnog programu tog eventa, i to dva mjeseca nakon što su se prvobitno trebali susresti u Krakowu.

Sobotta se tad ozlijedio kratko prije eventa, a Moraes se borio sa zamjenskim protivnikom, Francuzom Leboutom, kojeg je savladao sudačkom odlukom te tako došao do treće UFC pobjede u nizu. Inače je riječ o višestrukom svjetskom BJJ prvaku.

Njemački Poljak Sobotta je u UFC-u debitirao upravo u Berlinu, krajem svibnja prošle godine, kad je savladao Pawela Pawlaka. Ovo bi mu tako trebao biti drugi UFC nastup i to u istoj dvorani gdje je nastupio i prvi puta.

UFC Fight Night 68 predvodi borba za svjetsku prvakinju slamka kategorije, između Joanne Jedrzejczyk i Jessice Penne, a MMA fanove iz regije će razveseliti činjenica da će se event održavati u "europskom" vremenu, odnosno glavni program će početi u 21 sat.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI