Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Druga epizoda nove Lookin’ for a Fight sezone: Dana, Serra i Din u kečerskom ringu (VIDEO) | Fight Site

Druga epizoda nove Lookin’ for a Fight sezone: Dana, Serra i Din u kečerskom ringu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2018 17:13h Autor:

screenshot

UFC je objavio drugu epizodu treće sezone “Dana White’s Lookin’ for a Fight showa u kojoj veselu ekipu pratimo u Memphisu. Kao i svaki puta, bilo je tu nekoliko zanimljivih avantura te na kraju posjet borilačkom eventu gdje su pronađeni neki novi potencijali za najjaču svjetsku promociju.

Ekipa je u grad bluesa otišla prije svega dobro se zabaviti, a ponovno su u prvom planu bili Matt Serra i Din Thomas koji uistinu imaju neku vrlo zabavnu kemiju, koja svaku epizodu čini zabavnijom. Što se tiče mjesta koja su posjetili, svakako vrijedi spomenuti blues klub u kojem su sva trojica morali izvesti svoju vlastitu pjesmu. Tu je bio i restoran u kojem su naučili kako se radi pohana piletinu, a posebno mjesto svakako ima kečerska priredba na kojoj su sva trojica nastupila, uz samo sat vremena za pripremu.

Što se tiče eventa koji su posjetili u potrazi za borcima, u pitanju je bila promocija V3, a pronašli su dva talenta koja će dobiti svoje mjesto pred kraj ove sezone Contender Seriesa. U svakom slučaju, ovo je još jedna vrlo zabavna epizoda showa za kojeg nam može samo biti žao što se ne emitira češće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI