Dos Santosov trener: Nisam htio ubaciti ručnik, nadao sam se nokautu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.10.2013 08:16h Autor:

Velasquez VS Dos Santos

Dana White nakon završenog UFC-a 166 bio je prilično zadovoljan zahvaljujući tome što su gledatelji imali priliku uživati u odličnim borbama, ali istovremeno nije propustio malo kritizirati i Dos Santosove trenere.

"Da sam bio u situaciji, ja bih bacio ručnik u kavez. Nećak Lorenza i Franka Fertitte je sjedio pored mene tijekom borbe i pitao me upravo o tome, je li moguće ubaciti ručnik. To je bilo jebeno dobro pitanje. Ja bih to napravio", rekao je Dana prije nekoliko dana.

Mnogi fanovi s time su se složili, ali čini se da to ipak nije bila opcija među Dos Santosovim trenerima.

"Da budem iskren, ne bih nikad bacio ručnik u kavez. Čak i da do toga dođe, takvu odluku može napraviti jedino Luiz Carlos Dorea, njegov boksački trener. Ja sam se cijelo vrijeme nadao da će Junior ipak uspjeti nokautirati Caina. U petoj rundi Junior je krenuo po ono gušenje, tako da se svašta moglo i tom prilikom dogoditi. Nisu rijetke situacije da netko gubi tijekom cijelog meča i onda pobijedi ipak prekidom", rekao je jedan od članova Dos Santosovog tima.

"Junior i na treninzima i sparinzima često pokušava izvesti neki submission, ali dogodila se ta nesretna situacija da je pao na lice na pod i nije bio nekoliko sekundi u stanju nastaviti borbu", dodao je Dos Santosov trener.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI