Dos Santos VS Overeem je ono što želite!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2012 07:35h Autor:

Dos Santos i Overeem

Iduća godina mogla bi nam donijeti nekoliko zaista veličanstvenih mečeva u UFC-u, koji će ostati u njegovoj povijesti upisani zlatnim slovima. Na pomolu je super meč Andersona Silve ili protiv Georgesa St-Pierrea ili protiv Jona Jonesa, a upravo potonjeg u travnju očekuje izuzetno zanimljiv dvoboj protiv Chaela Sonnena.

Proteklih nekoliko dana imali ste priliku na Fight Siteu dati svoj glas u anketi za meč kojem se najviše radujete, odnosno koji biste najradije voljeli gledati.

Radi se očito o temi koja vam je vrlo zanimljiva, a to definitivno potvrđuje brojka od gotovo 1.300 sudionika u anketi!

Prema rezultatima definitivno možemo zaključiti da je Junior dos Santos VS Alistair Overeem meč koji vas daleko najviše zanima. Za tu je opciju glasalo čak 57 posto ljudi, odnosno nešto malo više od njih 700.

Na drugom mjestu smjestila se borba o kojoj se također iznimno mnogo priča posljednjih dana, a čak je i Anderson popustio i ostavio prostora da se taj meč zaista održi. Radi se o njegovom okršaju protiv Jonesa, koji je dobio 29 posto glasova.

Deset posto glasova dobio je meč Anderson VS GSP, a meč koji ćemo zasigurno gledati na proljeće iduće godine, onaj između Jonesa i Sonnena, dobio je svega pet posto glasova.

Pozivamo vas i da se uključite u novu anketu na desnoj strani Fight Sitea. Želimo otkriti tko je bolji borac – Anderson Silva ili Fedor Emelianenko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI