Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dos Santos: Velasquez skoro pa nema slabe točke | Fight Site

Dos Santos: Velasquez skoro pa nema slabe točke

UFC 15.06.2013 08:25h Autor:

Junior dos Santos

Junioru dos Santosu krajem ovog tjedan i službeno je potvrđeno da će odraditi ukupno treći po redu meč protiv Caina Velasqueza, a radit će se o borbi za titulu prvaka koja će se održati u Houstonu u Teksasu.

Dos Santosu je iznimno teško pao gubitak pojasa i poraz u posljednjem okršaju protiv Velasqueza. Očito je da je Brazilac iznimno ozbiljno shvatio ovu borbu, a pripreme će biti duge, naporne i temeljite.

"Velasquez je iznimno kompletan borac kojem je teško pronaći slabe točke. Ja taktiku za tu borbu stvaram odmah od završetka mog posljednjeg nastupa kad sam pobijedio Marka Hunta. Ovog puta će biti drukčije. Neću ponovno mu dozvoliti da se osjeća ugodno u kavezu, je vjerujem u sebe, pogotovo kad je u pitanju borba na nogama."

"Ako uspijem održati meč u stojci, vjerujem da imam 95% šansi za pobjedu. On je najjači u bacanjima, to će sigurno htjeti raditi i ovog puta, ali i ja radim na svom grapplingu. Cain je odličan borac kojeg treba poštovati. Ne priča gluposti i poštuje svoje suparnike i zaista je dobar prvak", rekao je Junior.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI