Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dos Santos: Velasquez i ja nismo poput nekih iz laboratorija! | Fight Site

Dos Santos: Velasquez i ja nismo poput nekih iz laboratorija!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.12.2012 08:35h Autor:

Junior dos Santos

Junior dos Santos odlučio je malo progovoriti o dopingu, a posebno je na piku imao svog mogućeg budućeg protivnika Alistaira Overeema.

"Preferiram boriti se protiv čistih boraca i pravih profesionalaca. Cain je također jedan od takvih. On i ja smo stvoreni u dvorani, nismo iz laboratorija poput nekih. Pritom ne mislim na Alistaira Overeema, on me zapravo ni ne zanima", rekao je Junior.

Iako sjajni brazilski borac tvrdi da prilikom svoje izjave nije mislio da nesuđenog suparnika ranije tijekom 2012. godine, zaista se teško oteti dojmu da je izjava ipak bila usmjerena prema Alistairu.

Kad je u pitanju taktika protiv Velasqueza, tu je sve potpuno jasno i očekivano. "Plan je i ovog puta isti, cilj je ponovno ostati što dulje ne nogama. Vjerujem da ovog puta borba ipak neće tako brzo završiti, mi smo suparnici koji se iznimno poštuju. Ja sam samouvjeren, vjerujem da je to moja snaga, pa očekujem samo svoju pobjedu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI