Dos Santos: Velasquez i ja možemo biti rivali poput Muhameda Alija i Joea Fraziera!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.01.2013 09:53h Autor:

Velasquez VS Dos Santos

Junior dos Santos nikako se ne može pomiriti s činjenicom da je posljednjeg vikenda 2012. godine izgubio svoj pojas prvaka UFC-a u teškoj kategoriji te i dalje navija za to da se odradi treća borba protiv Caina Velasqueza.

Sjajni Brazilac, koji je u svom zadnjem nastupu bio potpuno neprepoznatljiv, vjeruje da se između njega i Caina može razviti jedno vrlo zanimljivo sportsko rivalstvo, kao ono koje su u svojim najboljim danima imali legendarni Muhamed Ali i Joe Frazier.

"Zaista mislim da možemo biti poput Alija i Fraziera te da se možemo boriti Cain i ja više puta. Ja znam da mogu pokazati puno više nego što sam to učinio zadnji put, svaki dan treniram i naučim nešto novo i zato vjerujem da bi naše borbe bile fantastične za fanove", rekao je Junior.

"Meni je vrlo bitno da se ponovno borim s njim, novac čak nije toliko ni bitan. Želim još jednu priliku kako bih dokazao da sam bolji od onog što sam pokazao u nađem zadnjem okršaju. To je prilika koja mi je stvarno potrebna", dodao je Dos Santos u razgovoru za MMA Junkie.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI