Dos Santos: Velasquez će biti nokautiran!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2012 08:30h Autor:

Junior dos Santos

Junior dos Santos naporno se priprema za veliki izazov koji ga očekuje na koncu prosinca, obrana naslova prvaka protiv Caina Velasqueza definitivno predstavlja jedan od najvećih izazov u njegovoj dosadašnjoj karijeri, bez obzira na činjenicu da je prije godinu dana upravo njemu preoteo pojas brzom pobjedom.

Nagađalo se da je tada Cain bio lagano ozlijeđen te zbog toga nije uspio pružiti pravi otpor odličnom Brazilcu, no ovog puta to ipak neće biti slučaj, pa je samim time i Junior nešto malo oprezniji u najavi ishoda ove borbe, iako je uvjeren u svoje slavlje i obranu titule.

"U pripremama leži tajna dobrog rezultata, jer treba biti spreman za sve situacije. Treniram svakodnevno kako bih do pobjeda dolazio prekidima, jer ja sam ipak teškaš, a oni to rade. Cain predstavlja ogroman izazov, on je jedan od najizdržljivijih boraca u teškoj kategoriji, ima dobru stojku, a hrvanje i ground and pound su mu odlični", hvali Junior svog protivnika.

"Ja ću ipak u tom meču pokazati da sam zaista najopakiji čovjek na svijetu, uvjeren sam da ću ga nokautirati, samo možda neću biti tako brz kao u našoj prvoj borbi. Očekujem da se to ovog puta dogodit tijekom druge ili treće runde. Prije mi je bio cilj postati prvak UFC-a, a sada mi je lov na sve rekorde", najavio je veliki Brazilac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI