Dos Santos: Stipe će nastaviti dominaciju i postati jedan od najvećih UFC boraca u povijesti (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2017 10:07h Autor:

Junior dos Santos

“Na putu je da postane jedan od najvećih UFC teškaša u povijesti. Ide mu sjajno. Kao što sam rekao, ja mu se divim. Kao što sam i to već rekao rekao, ako ja nisam prvak, sretan sam što je on. On je divan dečko koji dobro predstavlja ovaj sport”, poručio je Junior dos Santos Stipi Miočiću nakon što ga je ovaj pobijedio i uništio mu san o povratku pojasa UFC prvaka u svoje vlasništvo.

Član American Top Teama je još jednom pokazao zašto ima toliko fanova diljem zemaljske kugle. I u porazu je bio velik i skroman te nije želio oduzeti ništa od pobjede UFC šampiona. Dapače, dao mu je još više kredita za ono što je napravio od kada su se prvi put susreli 2014. godine. Naime, “Cigano” je čestitao Stipi što je sve ovo napravio na prirodan i pošten način – ne rabeći zabranjena sredstva.

“Ovaj tip…već sam rekao tijekom tjedna. Mnogo boraca u ovoj diviziji više nisu isti. Mnogo boraca… promijenili su se od kada je USADA počela testirati. Ali Stipe se nije niti malo promijenio, samo se poboljšao. Postao je još bolji. Istina glasi: on je sada prvak! On je istinski prvak. Ide mu dobro, ima jako teške ruke”, dodao je Dos Santos.

Još je jednom predvidio da će Miočić postati jedan od najvećih UFC boraca u povijesti sporta!

“Kako to ja sada vidim. Nastavit će rasti i pobjeđivati u ovoj diviziji. I postat će jedan od najvećih boraca ikada!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI