Dos Santos: Srce me boli, jednostavno ne znam što mi je bilo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.01.2013 10:07h Autor:

Dos Santos VS Velasquez (foto: MMA Fighting)

Junior dos Santos gotovo se u potpunosti oporavio tjedan dana nakon iznimno teške borbe protiv Caina Velasqueza u kojoj je doživio svoj drugi poraz u cjelokupnoj karijeri. Poraz kao poraz, nije toliko problematičan, iako je izgubio pojas, no mnoge je iznenadilo vrlo blijedo izdanje sad već bivšeg UFC-ovog teškaškog prvaka.

Ako zatražite od Juniora objašnjenje što mu se dogodilo, neće vam ni on sam znati dati pravi odgovor. "Jako sam razočaran sam sa sobom jer nisam mogao realizirati svoju taktiku i raditi ono što inače radim. Ne mogu dočekati da se vratim i borim ponovno, definitivno želim još jednom s Cainom u oktogon. Ja sam dobio prvi meč, on drugi i potrebna je treća borba. Uvjeren sam da svi žele znati tko je zaista bolji. Trenutno je to on, ali sve donedavno sam bio ja", rekao je Junior.

"Osjećam se puno bolje, ali mogu vam reći da sam izuzetno tužan. Želim još jednu priliku, jer znam da mogu biti puno bolji, a vjerujem da to znaju i fanovi. Ne znam ni sam zašto sam bio onakav. Gledao sam snimku borbe tri puta i jednostavno se nisam borio, samo sam se branio. No, iz toga sam barem nešto naučio."

"Nemam nikakvih ozljeda, osim što mi je lice iznimno natečeno. Boli me jedino srce, jer nisam pokazao ono što sam sve pripremao za tu borbu", dodao je sjajni Brazilac za MMA Junkie.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI