Dos Santos se vratio i ima veliku želju za prvi meč u Octagonu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2018 15:55h Autor:

Junior dos Santos/Instagram

USADA je prije nekoliko dana donijela odluku kako se bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Junior Dos Santos ponovno može natjecati. Rezultat je to istrage koja je pokazala kako je Brazilac pao na doping testu 2017. godine radi kontaminacije inače dozvoljenih suplemenata.

JDS-a u akciji nismo vidjeli još od onog teškog nokauta u dvoboju sa Stipom Miočićem na UFC-u 211. Taj smo meč pratili još u svibnju 2017. godine u američkom Dallasu, pa je lako zaključiti kako slavnog Brazilca u akciji nismo vidjeli godinu dana. Kasnije je bio zakazan i njegov nastup protiv Francisa Ngannoua, no “Cigano” je pao na doping testu, a dvoboj je otkazan.

Sada, kada je spreman za povratak, Brazilac ima i neke želje oko protivnika s kojima bi se volio sučeliti. U razgovoru za brazilski Combate je otkrio kako bi volio ukrstiti rukavice s bivšim Bellatorovim prvakom Alexanderom Volkovom. Doduše, ne bi imao ništa protiv niti revanša s Alistairom Overeemom.

“Već sam bio dogovorio meč protiv Ngannoua prije nego što se sve ovo dogodilo. On bi mogao biti opcija, ali mislim da tu ima i drugih mečeva. Poput revanša protiv Alistaira Overeema. No, mislim da on već ima zakazan neki meč. Također ne vjerujem da bi se usudio boriti protiv mene. Tu je i Werdum, ali zapravo i nije. Jer niti on se ne bi borio protiv mene”, objašnjava svoj stav ovaj legendarni borac koji je svadao i našeg Mirka Filipovića.

Jedno ime želi više od drugih – ono Alexandera Volkova.

“Ima jedan borac koji se trenutačno penje prema gore. To je Alexander Volkov. Mislim da nema nikakav meč zakazan u ovom trenutku. To bi bio perfektan match-up za mene. Znam da se želi boriti za pojas, tako da bih mu mogao pružiti priliku da osjeti kako je to biti u meču za titulu”, zaključio je JDS.

Volkov je od dolaska u UFC ubilježio četiri impresivne uzastopne pobjede. Posljednje je na priredbi u Londonu svladao Brazilca Fabricija Werduma brutalnim nokautom. Također je zaustavio i Stefana Struvea, a svaldao još i Roy Nelsona i Timothyja Johnsona unutar Octagona.

Fanovi gotovo sigurno ne bi imali ništa protiv meča Dos Santos vs. Volkov!

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI