Dos Santos se obratio fanovima: “Istina će prevladati! Nisam varalica, to se protivi mojim uvjerenjima!” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.08.2017 12:27h Autor:

Junior dos Santos

Fanovi Juniora Dos Santosa ostali su u nevjerici kada su saznali da je njihov omiljeni borac uklonjen s popisa borbi za UFC 215. Razlog je pad na izvannatjecateljskom testiranju koje je provela USADA i pritom otkrila prisutnost diuretika hidroklorotiazida u njegovom tijelu. Dio obožavatelja popularnog je Brazilca odmah osudio i ‘stavio ga u isti koš’ s ostalim varalicama, no bilo je i onih koji su mu pružili potporu i odlučili pričekati da se cijela situacija razjasni.

Kako ne bi ostao dužan svojim fanovima, ‘Cigano’ je za njih odlučio snimiti video poruku.

“Nisam ovdje kako bih se pravdao. Uskoro će vam sve biti jasno i bez ikakve sumnje će istina prevladati. Ovdje sam iz poštovanja prema svima vama. Samo želim reći da je ovo jako teška situacija za mene, moj tim i moju obitelj. Nikad ne bih varao. To se protivi mojim uvjerenjima. Ja igram po pravilima. Otkrit ćemo što se dogodilo, naučit ćemo iz toga i nastaviti dalje.

Nadam se kako ćemo se u bliskoj budućnosti Francis Ngannou i ja suočiti i priuštiti vam show koji očekujete. Hvala vam na podršci, puno mi znači i zato sam ovdje”, poručio je Dos Santos preko Instagrama.

Iz tima brazlskog borca tvrde da ne znaju kako je tvar dospijela u njegovo tijelo te poručuju da će usko surađivati s USADA-om kako bi se cijela situacija čim prije rasčistila.

Ngannou, s kojim se JDS trebao susresti 9. rujna, u međuvremenu radi na pronalaženju novog protivnika i u tom je procesu odlučio prozvati Alistaira Overeema.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI