Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dos Santos se borio s potrganim meniskusom, zadnje dane proveo na štakama! | Fight Site

Dos Santos se borio s potrganim meniskusom, zadnje dane proveo na štakama!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2011 08:37h Autor:

Photo by Scott Kairano (Lowkick.com)

Junior dos Santos je nokautirao Caina Velasqueza za samo 64 sekunde uzevši pritom pojas prvaka teške UFC-ove kategorije.

Sve je to učinio s potrganim meniskusom koji je ozlijedio samo 11 dana prije borbe. Prema riječima njegovog mentora Antonija Rodriga Nogueire, Brazilac je doslovno bio na štakama zadnjih desetak dana priprema, a jedino što je mogao raditi bili su drilovi ručnih tehnika.

“Hvala Bogu što Brazil ima još jedan pojas. To je sjajan osjećaj. Junior je ozlijedio meniskus prije 11 dana. Zadnji tjedan priprema je koristio štake da bi mogao hodati. Borio se samo zato što je znao da se radi o velikoj borbi koja će se gledati na nacionalnoj televiziji. Pobijedio je brzim i iznenadnim nokautom i tako je ukrao Cainu slavlje”, izjavio je Nogueira za brazilske medije.

Njegovu liječničku dijagnozu potvrdio je i JDS-ov doktor.

“Prije 11 dana je pretrpio ozljedu meniskusa. Odradili smo nekakav ubrzani tretman i nakon toga je uspio stati na noge i trenirati. U trenucima kada je trebao ući u kavez mi je rekao da osjeti koljeno. Bio je napet, no odlučno je dodao – sada slijedi rat. Otišao je u kavez i postao prvak”, objašnjava.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI