Dos Santos reagirao na zagonetnu poruku Francisa Ngannoua

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.03.2019 15:34h Autor:

Junior dos Santos i Francis Ngannou (Instagram)

Svladavši Derricka Lewisa u glavnoj borbi UFC-ovog Fight Nighta u Kansasu Junior Dos Santos ubilježio je treću pobjedu u nizu i ponovno postao ime koje se spominje u kombinacijama za izazivačku poziciju. U sličnoj se situaciji nakon pobjeda nad Curtisom Blaydesom i Cainom Velasquezom nalazi i Francis Ngannou. Upravo se iz tog razloga danas pojavila ideja njihovog međusobnog okršaja.

Prvo je nakon JDS-ove pobjede reagirao Ngannou koji je na Twitteru objavio zagonetnu poruku sa zamišljenim emotikonom. Potom su iz njegove objave brojni mediji zaključili da je zainteresiran za susret s brazilskim teškašem, a onda se ta cijela ideja predstavila i Junioru na press konferenciji nakon priredbe koja se održala u noći sa subote na nedjelju.

“Mislim da bi to bilo sjajno. Ta se borba već trebala dogoditi, ali su joj se ispriječile neke čudne stvari. Tko zna… možda se sada može konačno dogoditi”, glasio je Dos Santosov komentar.

No, ako zaista i dođe do ovog sudara fenomenalnih nokautera, isti se neće dogoditi u toliko skoroj budućnosti. Naime, ‘Cigano’ zbog prinove u obitelji namjerava uzeti pauzu od nekoliko mjeseci.

“Sada mi je potrebna pauza. Znam da moram ostati aktivan, ali obitelj je na prvom mjestu. Dobit ću kćer u petom mjesecu i moram biti uz nju. Kad se vraćam? Rekao bih možda tamo negdje krajem kolovoza”, otkrio je bivši prvak.

Podsjetimo, JDS i ‘Predator’ već su se jednom trebali susresti. Naime, njih su dvojica imali dogovoren meč za UFC 215 priredbu iz 2017. godine, ali je brazilski udarač tada bio prisiljen otkazati zbog pada na dopinškom testiranju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI