Dos Santos progonozirao glavnu borbu UFC-a 226: Stipe je jedini koji ovdje nešto riskira

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2018 11:05h Autor:

Junior dos Santos

Junior dos Santos vjeruje da će Stipe Miočić pobijediti Daniela Cormiera u velikom obračunu dvaju prvaka koji noćas predvodi UFC 226 priredbu.

“Cigano” dobro poznaje Miočića budući da su se dva puta borili, a jednom ga je uspio i savladati. Bivši prvak je također svjestan intenziteta i opasnosti koje prijete s Cormierove strane budući da se tri puta borio s Cormierovim timskim kolegom i sparing partnerom, Cainom Velasquezom.

Iako smatra da bi Miočić mogao imati problema s Cormierom koji je u teškoj kategoriji neporažen, u razgovoru za MMA Fighting dos Santos je otkrio da je ipak na Miočićevoj strani.

“Mislim da bi za Miočića ovo mogla biti komplicirana borba. Miočić ima sjajnu sposobnost nokautirati vas, teške ruke i udara jako, to ne možete poreći, a i precizan je s udarcima. Njegov boks je stvarno dobar. Biram njega. Vjerujem da će pobijediti. Ako uspije dobro pogoditi, to će biti kraj za Cormiera. Osjetiti će to. Miočić je inteligentan, a također zna i nešto hrvati. Nije na nivou Cormiera, ali njegovo hrvanje je dovoljno dobro da se obrani od rušenja i nastavi borbu u stojci.”

“Jedino me brine to što se Miočić umori do treće ili četvrte runde. To se Cormieru ne dogodi kada radi ono u čemu je najbolji, a to je hrvanje. To bi u ovoj borbi moglo biti presudno. Pomalo je očito da će Cormier pokušati skratiti distancu i raditi u parteru kako bi došao do prednosti. Vidim zanimljivu borbu za fanove.”

“Miočić je jedini koji nešto riskira u ovoj borbi. Cormier nema što za izgubiti. Cormier nema velikih odgovornosti. Bori se u kategoriji iznad, ne može izgubiti qsvoj pojas, ništa ne može izgubiti. Stoga, jedino Miočić ima nešto za izgubiti u ovom meču.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI