Dos Santos: Pretjerao sam, imam problema i uriniram crnu tekućinu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2013 09:47h Autor:

Junior dos Santos

Junior dos Santos još uvijek se ne može potpuno pomiriti s gubitkom titule prvaka u teškoj kategoriji UFC-a, iako sportski priznaje Cainu Velasquezu da je zaista bio bolji i zasluženo vratio pojas u svoje vlasništvo.

No, čini se da je jedan od glavnih razloga zbog koji je Dos Santos bio prilično neprepoznatljiv većini MMA fanova u toj borbi održanoj na samom koncu 2012. godine iz razloga što je jednostavno bio pretreniran i njegov organizam to više nije mogao izdržati.

Tijekom rutinskog pregleda u bolnici nakon borbe otkriveno je da ima problema s bubrezima, a upravo je pretreniranost označena kao glavni razlog za te zdravstvene tegobe. "Rekli su mi da sam pretjerao s treninzima i da sam prešao granicu. Sada imam određenih problema s bubrezima i urin mi je bio crne boje. Kažu da mi mišići izgaraju na neki način i da je to glavni razlog. Moglo se dogoditi i prije borbe, no barem sam imao toliko sreće da sam izdržao do kraja meča", rekao je Junior za Tatame.

"Pogledao sam snimku borbe protiv Velasqueza nekoliko puta i zaista se još uvijek ne mogu prepoznati. Previše sam se povlačio, prihvatio sam njegovu igru i to se ponavljalo iz runde u rundu. Glava kao da mi je bila negdje drugdje i to je vrlo frustrirajuće", dodao je Dos Santos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI