Dos Santos: Ponovno ću postati prvak i za to mi neće trebati puno vremena!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.04.2016 12:37h Autor:

Ben Rothwell vs. Junior dos Santos

Junior dos Santos je sinoć zaustavio pobjednički nalet Bena Rothwella i time se ponovno prometnuo u jednog od kandidata za poziciju izazivača. Velika je gužva pri samom vrhu teške kategorije, ali miljenik zagrebačke publike smatra kako će uskoro vratiti pojas u svoje vlasništvo.

“Mislim da sam sada u dobroj situaciji. Znam da moram unaprijediti svoje vještine, ali ne mogu se odreći boksa, ja sam boksač, no svjestan sam da moram raditi i na drugim segmentima. U ovim trenucima sve sjeda na svoje mjesto i zato vam govorim kako ću ponovno biti prvak, a za to mi neće trebati puno vremena”, poručio je dos Santos na sinoć održanoj konferenciji za medije.

Ozljede su sastavni dio ove igre – hoće li se svaki slučaj pripremiti za UFC 198?

“Obično nakon borbi uzmem 10 do 15 dana za odmor. Možda se i pripremim, nikad ne znate. Bit će to odličan event i hvala UFC-u što ga je priuštio Brazilu, siguran sam da će Brazilci uživati u njemu.”

O Werdum vs. Miočić

“Kao što sam ranije rekao, to će biti dobar meč u kojem laganu prednost dajem Miočiću. Werdum ne može nikoga srušiti. On je u stanju uhvatiti protivnike i prisiliti ih na predaju, ali oni su ti koji njega ruše, a ne on njih. Što se tiče stojke, tu dajem prednost Miočiću, no borba je borba.”

O “Big Benu”

“Rothwell je zvijer. On je jako čvrst borac, snažno udara i cijelo vrijeme je išao prema naprijed i stvarao pritisak, no moja strategija se pokazala uspješnom.”

Situacija u teškoj kategoriji

“I Derrick Lewis i Francis Ngannou rade odličan posao. Ovo je sjajno razdoblje za tešku kategoriju i drago mi je što dolaze nova lica. U jednom trenutku ćemo se možda i međusobno boriti”, zaključio je “Cigano” večer u zagrebačkoj Areni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI