Dos Santos: Overeem previše sere, bit će mi užitak ušutkati ga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.09.2012 16:27h Autor:

Junior dos Santos

Junior dos Santos odlučio je odgovoriti na sve učestalije napade koji u posljednje vrijeme pristižu od Alistaira Overeema, a nema naznaka da će oni prestati tako skoro.

Meč između Juniora dos Santosa i Alistaira Overeema nije još ni dogovoren, postoji teoretska mogućnost, iako iznimno mala, da do njega nikad ni ne dođe, ali ta dva borca već dulje vrijeme ratuju putem medija. Posljednji "metak" ispalio je aktualni prvak u teškoj kategoriji UFC-a, Dos Santos.

Odličnog Brazilca poprilično smetaju riječi koji pristižu s Nizozemčeve strane i planira prije ili kasnije tome stati na kraj. "Iako sam znao da je Velasquez prvi izazivač, da je UFC htio da se borim protiv Overeem odmah bih to prihvatio kako bih ga ušutkao jer priča previše raznih sranja, počeo je učiti od Sonnena. Umoran sam od onih koji misle da su tako veliki, tako jaki i tako opaki da će ih se ljudi uplašiti samo zbog toga. Nema toga više. Mi smo sportaši i pobjednik će biti onaj koji trenira više. To je ono što imam za reći o njegovim napadima", olakšao je dušu Junior u razgovoru za portal tatame.com

Iako neki Overeemovi fanovi, pa i sam Overeem, smatraju da Dos Santos možda izbjegava borbu, on tvrdi da ipak nije tako. "Rekao sam Dani Whiteu da bih se zaista želio boriti protiv Overeema. Prebiti ga zapravo. To će se i dogoditi kada do borbe jednom dođe. To će biti užitak. Ne smatram da je zaslužio priliku za titulu, nju je zaslužio Cain i zbog toga se s njime borim. Overeem zaslužuje biti prebijen i to ću srediti", rekao je trenutni prvak kojeg očekuje obrana krajem godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI