Dos Santos: Overeem nije najveći izazov u UFC-u!

UFC 16.08.2012 08:11h Autor:

Dos Santos VS Overeem

S obzirom da Alistair Overeem ipak neće biti na raspolaganju svojim poslodavcima u 2012. godini jer Atletska Komisija nije zainteresirana za smanjivanje njegove devetomjesečne suspenzije, sljedeći izazivač Junioru dos Santosu bit će Cain Velasquez.

No, kontroverzni Nizozemac je i dalje tema koja je nezaobilazna kada je u pitanju aktualni UFC-ov prvak. U posljednjem intervjuu za UFC Insider, Brazilac tvrdi da mu Overeem nije najveći izazov u teškoj diviziji, no želi ga jednog dana ipak pobijediti.

"On je škola Chaela Sonnena. Ljudi žele dobiti šansu za titulu tako što puno pričaju. Znam da se radi o čvrstom borcu, no ne vjerujem da je on najveći izazov za mene u UFC-u", izjavio je Brazilac dodavši:

"Ako i misli da je bolji od mene, u trenutku kada osjeti snagu mojih udaraca će promijeniti mišljenje. Siguran sam da ćemo se susresti u budućnosti i zbog toga sam zadovoljan. To je dobra stvar, pogotovo za mene. Želim ga jednog dana pobijediti."

S obzirom da će Dos Santos kroz nekoliko mjeseci braniti pojas protiv Caina Velasqueza, nova pobjeda protiv meksičkog borca sigurno bi mu osigurala meč s Overeemom koji se može očekivati u prvom tromjesječju 2013. godine. Bio bi to pravi spektakl koji fanovi čekaju već duže vrijeme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI