Dos Santos otpustio najpoznatijeg MMA menadžera današnjice bez razloga

UFC 30.06.2011 12:05h Autor:

Lesnar vs. Dos Santos TUF


Ponajbolji MMA teškaš današnjice, Junior Dos Santos, više ne želi surađivati s dosadašnjim menadžerima Edom Soaresom i Jorgeom Guimaresom.

Cigano je ovu informaciju objavio preko svog službenog Twittera. Poznato je kako Soares ima čitavu “ergelu” najboljih brazilskih boraca, a brine se za karijere Andersona Silve, Rodriga Minotaura Nogueire, Lyota Machide, Josea Alda i mnogih drugih.

Ugledni Tatame je odmah kontaktirao Soaresa kako bi saznao što se dogodilo.

“Sve je u redu. Junior je donio odluku i ja to poštujem. Valjda će ta odluka biti najbolja za njegovu karijeru. Nismo previše pričali, samo smo se razišli. On je kapetan svog broda, a ja sam mu pomagao samo da se usmjeri na pravi put. Mislim da sam odradio odličan posao jer je u dvije godine stigao do toga gdje je sada. On sada želi krenuti na drugu stranu i to je u redu. Želim mu svu sreću”, izjavio je Soares.

Zanimljivo, Dos Santos navodno Soaresu nije uopće naveo razloge zbog kojih odlazi…

“Iskreno, nije mi rekao zašto. Pitao sam ga, no nije želio biti određen. Samo je rekao da je donio konačnu odluku. Na to nisam imao što odgovoriti. Bio sam tužan zbog toga jer smo zajedno odradili sjajan posao”, dodao je Soares zaključivši da sve ipak nije preveliko iznenađenje za njega:

“Svačega sam se nagledao u životu tako da niti ovo nije došlo samo ovako…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI