Dos Santos otkrio veliki problem prije Velasqueza: Rastao sam se od žene!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.01.2013 08:39h Autor:

Obitelj Dos Santos

Junior dos Santos na samom kraju 2012. godine ostao je bez svoje titule prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, ali je mnoge iznenadio i svojim iznimno lošim nastupom u Las Vegasu protiv Caina Velasqueza.

Sad već bivši prvak spomenuo je da je imao prije borbe određenih privatnih problema, a 20-ak dana nakon što je prošla borba napokon se otkrilo o čemu se zapravo radilo.

Dos Santos je upravo prije revanša s Velasquezom raskinuo odnose sa svojom suprugom te se pokrenuo i službeni zahtjev za raskidanje braka. "Ona je zaista jedna od najbitnijih osoba u mom životu, brinula se o meni i ja se želim zauvijek brinuti o njoj, ali ne mogu više reći da je i dalje volim", otkrio je Junior.

Brazilski Globo je dodao da je Dos Santos prekinuo svoj brak s Visanom Piccozi koji je trajao punih deset godina, a upoznali su se dok se još praktički ni nije bavio borilačkim sportovima.

No, sjajni brazilski borac sada se planira ponovno na miru posvetiti treninzima ne bi li što prije dobio priliku vratiti titulu prvaka u svoje vlasništvo, on i dalje računa na priliku da se odradi treća borba između njega i Caina. "Ja sam u revanšu bio fizički, ali ne i psihički. Želim još jedan meč protiv Caina, pa makar se radilo samo o prestiž borbi, ne mora uopće titula prvaka biti u igri", dodao je Dos Santos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI