Dos Santos: Obranu želim u Brazilu!

UFC 16.11.2011 11:52h Autor:

Junior dos Santos

Novom UFC-ovom prvaku u teškoj kategoriji Junioru dos Santosu još uvijek se nisu slegnuli dojmovi od vikenda kad je osvojio prestižni pojas, a nije mu čak ni lako objasniti kako se trenutno osjeća.

Dos Santos u razgovoru za portal tatame.com otkriva da ga Cain Velasquez nije previše iznenadio. “Očekivao sam da će me pokušavati rušiti, tako da sam bio spreman. Pokušavao sam ga uplašiti i držati na sigurnoj udaljenosti kako bih mogao koristiti svoje boksačke tehnike i hvala Bogu sve je ispalo dobro.”

Na pitanje kako se osjeća bilo mu je malo teže odgovoriti… “Ne mogu zapravo objasniti kako se osjećam. Zaista sam sretan, to je nevjerojatan osjećaj. Ovo je olakšanje pomiješano s euforijom.

U njegovom Brazilu u siječnju se održava nova velika UFC-ova priredba, no njega na njoj ipak ne bi trebalo biti. “Ne vjerujem da ću nastupiti na toj priredbi, ali stvarno bih se volio boriti u Brazilu. Dana White je rekao da će biti mnogo priredbi u Brazilu, pa bih želio svoju prvu obranu titule imati upravo kod kuće”, rekao je dos Santos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI