Dos Santos: Netko će biti nokautiran (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2011 09:23h Autor:

Screenshot

Samo nas četiri dana dijele od dvoboja za titulu prvaka u teškoj UFC-ovoj diviziji između Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza.Javnost s pravom očekuje pravi vatromet akcije kroz pet rundi šampionskog obračuna.

U odličnom video prilogu, ovaj mega spektakl najavljuje jedan od glavnih aktera – Brazilac Cigano.

“U zadnjoj borbi sam dosta naučio. Protiv Carwina sam odradio sve tri runde, no probao sam i neke nove stvari. Išao sam na rušenja. Definitivno se radilo o odličnom iskustvu”, kaže Dos Santos i dodaje:

“Dolazi velika borba. Borim se protiv prvaka Velasqueza. Sigurno se radi o najvećem izazovu za mene do sada u karijeri. Cain je prvak svijeta i u ovom trenutku najbolji borac na planetu. Bit ću spreman.”

Mnogi pokušavaju predvidjeti gdje bi mogli gledati Caina i JDS-a. Hoće li to biti rat na nogama ili na parteru?

“Cain je vrlo je kompletan. Ima dobru stojku, odličan BJJ, no najbolji je u fizičkoj pripremljenosti. Za teškaša je odličan u tom segmentu. Bit će to teška borba”, smatra Cigano i zaključuje:

“Ukoliko se želi boriti na nogama, vjerujem da ćemo vidjeti odličan dvoboj. No, imam toliko povjerenja u svoju stojku. To je moje područje. Netko će biti nokautiran, a vjerujem da ja tu imam više šanse.”

UFC on Fox priredba zajedno sa uvodnim programom raspoloživa je na Fight Channelu (kanal 25, MaxTV). Event počinje u noći sa subote na nedjelju, 13. studenog u 03:00h.

Glavna borba:

Cain Velasquez vs. Junior dos Santos

Ben Henderson vs. Clay Guida

Uvodne borbe:

Pablo Garza vs. Dustin Poirier

Ricardo Lamas vs. Cub Swanson

Norifumi “KID” Yamamoto vs. Darren Uyenoyama

Robert Peralta vs. Mackens Semerzier

Paul Bradley vs. Mike Pierce

Matt Lucas vs. Aaron Rosa

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI