Dos Santos: Nema nikakvog smisla da se Lesnar bori za titulu! Tu borbu zaslužuje Miočić, Ngannou ili ja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.03.2019 12:20h Autor:

Brock Lesnar i Junior Dos Santos

Pobjedom protiv Derricka Lewisa na UFC -ovoj priredbi u Wichiti Junior Dos Santos ponovno je postao dio razgovora o potencijalnoj borbi za naslov.

Brazilac je stoga komentirao aktualnu situaciju u samom vrhu teške kategorije i želju prvaka Daniela Cormiera da iduću obranu naslova odradi protiv WWE zvijezde Brocka Lesnara koji trenutno uopće nije dio UFC-a.

“Brock Lesnar definitivino nije (prava borba za Cormiera). To nema smisla. Ja sam fan i volio bih gledati Lesnara kako se bori, ali ne za titulu. On trenutno niti nije dio ovog sporta. Ne može se samo vratiti i odmah boriti za naslov. Razumijem da DC želi zaraditi lovu, ali čovječe, ta borba nema smisla.”

JDS se slaže da bi se za naslov trebao boriti bivši prvak Stipe Miočić kojem Cormier ne želi dati revanš, ili netko od ostalih izazivača, pa čak i poluteškaški prvak Jon Jones.

“To je politika. Oni mogu raditi što god hoće, ali to nema smisla. Prava borba u teškoj kategoriji bila bi protiv Stipe, ili Ngannoa, ili čak i mene.  Čuo sam priče da bi Jon Jones došao u tešku kategoriju boriti se s Cormierom. Čak i to ima više smisla nego borba s Lesnarom. Ali ako se treba boriti s Lesnarom zbog love to razumijem. Uvijek je zabavno vidjeti Lesnara kako se bori, ili kako izgubi, ne znam (smijeh).”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI