Dos Santos ne želi meč protiv Velasqueza, želi odmah Overeema!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.08.2012 06:55h Autor:

Dos Santos VS Overeem

 

 Ono o čemu UFC-ovi fanovi nagađaju već neko vrijeme, moglo bi se vrlo lako i ostvariti. O čemu se radi? Dos Santos se ne želi boriti s Cainom Velasquezom, već planira čekati Alistaira Overeema.

Cain Velasquez u posljednjih je nekoliko tjedana sve nervozniji, a razlog njegovoj nervozi je taj što mu UFC još uvijek nije dodijelio datum najavljene borbe protiv Juniora dos Santosa u kojoj bi ulog bio Brazilčev pojas prvaka u teškoj kategoriji.

Čini se da je Cain s razlogom sumnjičav i nervozan, jer sve je izglednije da od te borbe neće biti ništa i čini se da bi UFC-ovi čelnici puno radije htjeli da idući protivnik Dos Santosu bude trenutno suspendirani Alistair Overeem.

Dana White nakon noćašnjeg UFC on Fox-a 4 potvrdio je da se nedavno čuo s Dos Santosom te da je on zatražio da mu idući protivnik bude ipak Overeem, koji u posljednje vrijeme kroz medije dosta napada Brazilca te ga optužuje ga da se boji i izbjegava meč s njime.

Nizozemac se nada da bi krajem godine mogao dobiti svoju privremenu licencu, pa da ga UFC postavi na svoju najavljenu priredbu koja bi se trebala održati u posljednjim danima ove godine. Sada se čini da je realizacija te ideje svakim danom sve bliža.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI