Dos Santos: Mir voli puno pričati gluposti

UFC 17.05.2012 07:20h Autor:

Shane Carwin vs. Junior Dos Santos

Verbalni rat između Juniora dos Santosa i Franka Mira nastavlja se. Nakon što je Brazilčev jiu jitsu trener napao Mira da njegove tvrdnje da je Dos Santos loš u parteru, ovog puta oglasio se i sam prvak UFC-a u teškoj kategoriji.

“Mir voli puno pričati, a ja se ne slažem s time. Da, on je vrlo dobar borac, dobar je u jiu jitsu, dobar je i u stand up borbi, ali previše priča, a nije tako dobro čuti kad priča gluposti.”

Dos Santos ne shvaća Mirove napada osobno, razumije njegove razloge. “Ne zamaram se njegovim riječima, jer znam ad on voli promovirati borbu, ali nekad nije lijepo čuti njegove priče. To ipak ne shvaćam osobno, ovo je moj posao. Niti ja njega poznajem privatno, niti on mene. Ja samo želim pobijediti u ovom meču. Ne zanima me s kim se borim, sad je to Frank Mir i radujem se ratu s njime u kavezu”, kaže Brazilac.

Nije se Dos Santos libio ni otkriti svoju taktiku za meč. “Znam da će me on htjeti srušiti na pod kako bi iskoristio svoje dobro znanje iz jiu jitsu, ali svaka borba započinje se na nogama, a ja ću je tako pokušati i zadržati. Pokušat ću iskoristiti svoju prednost u stand up borbi i nokautirati ga.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI