Dos Santos: Jednog dana nekog ću pobijediti “submissionom”!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.08.2012 09:33h Autor:

Junior dos Santos

Junior dos Santos otkrio je kako ugovor za meč protiv Caina Velasqueza još uvijek nije potpisan, ali nada se da će upravo njega ili možda nekog drugog jednog dana uspjeti pobijediti submissionom.

Aktualni prvak UFC-a u teškoj kategoriji, Junior dos Santos, vjerojatno još nije započeo svoje pripreme za svoj novi meč protiv Caina Velasqueza uzevši u obzir da meč protiv Caina Velasqueza službeno još nije ugovoren, no čini se da je to postala tek stvar formalnosti.

Bilo je ranije ovog mjeseca mnogo priča da bi Junior najradije izbjegao meč protiv Caina i pričekao povratak Alistaira Overeem u kavez, no u UFC-u su ipak na svojoj posljednjoj ovogodišnjoj priredbi organizirati meč protiv Caina koji će se održati 29. prosinca na UFC-u 155.

"Meni nije bitno s kim se idućim borim. UFC je odredio Velasqueza, još nije potpisan ugovor, ali on je očito broj dva. Ja sam prvi u kategoriji i onda valjda zbog toga Cain zaslužuje novu priliku protiv mene. Svi očekuju dobru borbu jer kad je u pitanju kondicija i priprema Cain je borac u kojeg se može ugledati. Ja se nadam da ću opet uspjeti stići do nokauta, to je ionako uvijek moj cilj", rekao je Junior.

"Osjećam da se još uvijek razvijam kao borac, svaki dan nešto novo naučim, a ovog puta neću ni biti ozlijeđen za našu borbu. Pretpostavljam da će me on pokušati srušiti s obzirom na to da preferiram stand-up borbu. Mnogo u posljednje vrijeme treniram u parteru. Ako me sruši, možda ga mogu pobijediti submissionom. Uostalom, treniram mnogo jiu-jitsu i jednog dana ću nekoga pobijediti submissionom", smatra Dos Santos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI