Dos Santos: Ja mogu pobijediti i Vitalija i Vladimira Klička!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2013 08:43h Autor:

Junior dos Santos

Nakon što je Vladimir Kličko odradio svoju posljednju obranu titula prvaka u meču protiv Alexandera Povetkina vrlo brzo se krenulo s potragom za novim izazivačem. Nekoliko atraktivnih imena se ponudilo, a dosta se pričalo i o Lennoxu Lewisu.

Povratak engleskog boksača ipak je malo vjerojatan s obzirom na to da traži honorar od čak 100 milijuna dolara, što je teško ostvarivo, iako doduše ne i nemoguće, pogotovo u Rusiji, ali vjerojatno će priliku dobiti netko drugi.

Još jednom se tako odlučio ponuditi brazilski MMA borac Junior dos Santos koji će ovog tjedna pokušati u trećem okršaju protiv Caina Velasqueza vratiti titulu prvaka UFC-a u teškoj kategoriji.

"Boks je moja najjača strana, volim boksati na treninzima i sve više ljudi mi je počelo predlagati da se okušam i u toj disciplini. Kad bi mi dali četiri mjeseca vremena da se pripremim, vjerujem da bih mogao odraditi meč i s bilo kojim od braće Kličko", smatra Junior.

"Mogu ih pobijediti, a na početku priprema za sve mečeve ionako uvijek radim samo boks. Volim tu disciplinu i vjerujem da sam dobar u njoj. Četiri mjeseca su jedino što mi treba, čak sam jednom prilikom o tome malo pričao i s Danom Whiteom", dodao je Dos Santos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI