Dos Santos: Izmorit ću Mira, a onda ga nokautirati!

UFC 20.05.2012 08:09h Autor:

Junior dos Santos

Posljednjih dana bilo je iznimno mnogo prepucavanja između Mirova i Dos Santosova tabora tome tko je bolji kad je u pitanju borba u parteru, odnosno jiu-jitsu. Čini se da je takve svađe odlučio prekinuti upravo aktualni prvak Junior dos Santos priznajući Miru da je možda bolji u parteru, ali svejedno ne očekuje probleme.

“Borba u parteru mu je najjača strana, ali mislim da nije dovoljno brz da bi me srušio. Mnogo sam brži od njega i mogu ga udariti prije negoli uspije napraviti submission. Ja ću dominirati u borbi, napravit ću strategiju i borit će se prema mojim pravilima”, rekao je Dos Santos u jednom od najavnih intervjua tjedan dana prije borbe.

Iako borci obično skrivaju svoju taktiku za meč, pogotovo kad je ovako visok ulog u igri poput titule prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, Brazilac je ipak i o tome malo progovorio.

“Pritiskat ću ga sve više dok se ne umori, a onda ću ga nokautirati. Znam da je opasan, ali ne zanima me koliko će opasna biti borba, ja ću pobijediti. Nitko mi neće uzeti pojas”, odlučan je Dos Santos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI