Dos Santos ispunio želju siromašnom dječaku i doveo ga u Las Vegas

UFC 25.05.2012 06:13h Autor:

Junior dos Santos

Aktualni prvak UFC-a u teškoj kategoriji, Junior dos Santos, imao je prilično teško djetinjstvo s obzirom da je odrastao u siromašnoj okolini na jugu Brazila. Vjerojatno ga je to potaknulo da ovog vikenda jednom dječaku iz svoje domovine ispuni želju te ga je doveo u Las Vegas.

Jučer je u SAD iz Brazila stigao devetogodišnji Breno Luis Ferreira de Carvalho, zajedno sa svojom majkom i starijim bratom.

“Ovo je veliko uzbuđenje za mene. Samo to što sam ušao u avion bilo je ispunjenje snova za mene, ali ja sam sad ovdje da pomognem Ciganu da obrani titulu”, rekao je mali Breno.

Dos Santos se za meč pripremao u Dorea Gymu, koji inače ne naplaćuje članarinu već puna dva desetljeća kako bi potaknuo mlade da se maknu s ulice i okrenu sportu. Zanimljivo, vlasnik dvorane nije profesionalni trener ili borac, već policijski istražitelj.

Breno bi došao u dvoranu svaki dan čim bi mu završila škola te je ubrzo privukao Juniorovu pažnju te je otkrio da ga je dječak iz te siromašne obitelji podsjetio upravo na njegovo vlastito djetinjstvo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI