Dos Santos i Rothwell iznijeli svoje prognoze: “Stipe će nokautirati Overeema u drugoj rundi!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2016 12:40h Autor:

JDS i Ben Rothwell

Još nas četiri dana dijele od UFC-a 203 i meča za titulu u teškoj kategoriji. Logično, sve je veći broj onih koji su iznijeli svoje prognouze, a njima su se priključili i teškaši – Junior dos Sanots i Ben Rothwell.

JDS se već borio i sa Stipom Miočićem i sa Alistairom Overeemom te je unatoč činjenici da je prvaka porazio, a od izazivača izgubio, prednost dao Stipi.

“Miočić živi u sjajnom periodu i on je odličan sportaš. I Overeem je dobar lik i sportaš, ali mislim kako je sada Miočićev trenutak. On će pobijediti nokautom u drugoj rundi”, izjavio je JDS prilikom gostovanja na The MMA Houru.

Svoju je prognozu nekoliko trenutaka kasnije iznio i Ben Rothwell koji je “The Reema” svladao u rujnu 2014. godine, dok je njegov susret s Miočićem odgođen zbog ozljede danas aktualnog prvaka.

“Stipi ide sjajno i pokazuje koliko je mentalno vješt. On ima na raspolaganju vještine koje jako dobro funkcioniraju u njegovom slučaju. Overeem je svoje vještine podigao na viši nivo. Počeo je jako tehnički pristupti u tome kako tjera ljude u kut i kako ih prebija. Borio sam se s Juniorom dos Santosom, udario sam ga i znam što može primiti, a Overeem ga je srušio čistim udarcem. Jako sam uzbuđen oko ove borbe, a Stipi bih dao laganu prednost, 51%, jer na svom je terenu”, izjavio je Rothwell i nadodao kako smatra da bi se on trebao nakon ovog eventa boriti s pobjednikom Werdum – Browne okršaja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI