Dos Santos: Huntu se loše piše!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.03.2013 08:03h Autor:

Junior dos Santos

Junior dos Santos u svojoj posljednjoj borbi doživio je težak poraz zahvaljujući sjajnom izdanju Caina Velasqueza te je izgubio pojas prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, no ukoliko pobijedi u idućem nastupu, lako moguće da uskoro dobije ponovno priliku protiv Caina ili pak Bigfoota ukoliko preuzme titulu..

Već je neko vrijeme poznato da će iduća prepreka za Dos Santosa biti vrlo opasni Mark Hunt, a Brazilac je prilično samouvjeren i smatra da će pobijediti u tom okršaju koji će se dogoditi krajem svibnja.

"Ne želim više pričati o Overeemu, sada mi je Mark Hunt glavna tema. Radi se o borcu koji udara iznimno snažno i moram se pripremiti, a vjerujem da ću to i biti za dva mjeseca. Nema sumnje da će meč biti vrlo težak, ali mislim da sam ja brži i kompletniji borac od njega, a pogotovo nakon što sam u svojoj zadnjoj borbi mnogo toga naučio. U slučaju da u stojci ne bude išlo sve po planu, ja sam spreman rušiti ga na pod", otkrio je Junior.

"Hunt je iznimno čvrst borac i ima veliko srce, ali ne piše mu se baš najbolje, ja ću dati sve od sebe kako bih slavio prekidom u toj borbi, želim nokaut ili zahvat. Vratiti titulu je moj glavni cilj, ali sada tu priliku trenutno ima Bigfoot, koji će i slaviti protiv Caina. Naučio sam mnogo toga u posljednje vrijeme i vratit ću se još jači u oktogon", dodao je Dos Santos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI