Dos Santos želi borbu s Miočićem na UFC 179 u listopadu

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.07.2014 19:41h Autor:

ilustracija

Junior Dos Santos je spreman za povratak ovu jesen. Oko protivnika također nema nikakvih dvojbi. Želi da to bude Stipe Miočić, na UFC 179 eventu u Brazilu.

Junior Dos Santos se oporavio. Liječnici su mu dali dozvolu za početak treninga, a automatski nije izostalo ni pitanje o datumu povratka, kao ni o protivniku kojeg Cigano želi vidjeti s druge strane. Odgovor je bio očekivan, jer je ta borba već jednom bila dogovorena.

"Mislim kako bi se bilo dobro boriti s Miočićem", rekao je bivši prvak te dodao: "On je vrlo čvrst i opasan borac, dolazi nakon velikih pobjeda i uvjeren sam kako bi ovo bila jako zanimljiva borba za stanje u našoj diviziji.

Dos Santos je dodao kako bi bilo odlično da se ta borba dogodi na UFC 179 eventu, koji je na rasporedu 25. listopada u Rio De Janeiru. "Ne mogu dočekati da se vratim borba, jer to je ono što volim raditi i u čemu naprosto uživam. Kad se ne borim, kao da mi nešto nedostaje u životu", rekao je Dos Santos, koji je u vrijeme davanja ovih izjava bio u posjeti dječjoj bolnici Sunrise.

Junior Dos Santos je posljednji put nastupio 19. listopada prošle godine, kad nije uspio vratiti svoj pojas prvaka, koji je ostao kod Caina Velasqueza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI