Dos Santos: Dajte mi tri mjeseca i možete mi dovesti Klička za protivnika!

UFC 24.05.2012 06:40h Autor:

Junior dos Santos

Aktualni prvak UFC-ove teške divizije, Junior dos Santos, smatra se i jednim od najboljih boraca UFC-a kad je u pitanju stand-up borba, a iznimno je ponosan i na svoju boksačku tehniku.

Nije tajna da se Dos Santos nada da će borba protiv Franka Mira ovog vikenda što dulje ostati na nogama, svjestan svoje inferiornosti na podu, što god on pričao, u borbi s Mirom. Plan je, kao i uvijek, nokautirati svog protivnika. “Preferiram nokautirati protivnika. Najlakši način da se to napravi je da borba ostane na nogama.”

Brazilac čak i razmišlja da se možda okušati malo i u boksačkim vodama. “Razmišljao sam o svom boksu, znate? Stvarno volim gledati boks. Kličkovi sada sve pobjeđuju. Moj glavni cilj je ipak zadržati UFC-ov pojas i mogu reći da stvarno volim kakav sam kao MMA borac.”

“Želio bih odraditi boksački meč jednog dana. Htio bih samo povjeriti kakav sam, jer radim iznimno mnogo boks na treningu. Ja sam boksački tip. Mislim da ako mi date tri mjeseca za pripreme, možete mi dovesti bilo koga na svijetu da se borimo u boksačkom meču”, rekao je Dos Santos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI