Dos Santos: Bit ću ljut ako Overeem dobije dozvolu za steroide!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.03.2013 09:41h Autor:

Junior dos Santos

Junior dos Santos i Alistair Overeem definitivno u današnjem MMA svijetu predstavljaju najveće rivale, pogotovo otkako su se našli u istoj kategoriji iste organizacije. Njihov dvoboj trebao se već dva puta dogoditi, no oba puta to je propalo zbog Alistaira.

Najprije se ispriječio prošle godine Overeemov pad na doping testu nakon kojeg je uslijedila devetomjesečna suspenzija, a borbu koja je dogovorena za kraj svibnja ove godine Nizozemac je morao otkazati zbog zadobivene ozljede na treningu.

U potonje objašnjenje mnogi ipak sumnjaju, postoji određeni dio MMA fanova koji smatraju da je Overeem namjerno otkazao borbu jer želi najprije dobiti dozvolu za hormonalnu testosteronsku terapiju nakon što su posljednji testovi pokazali da je njegova razina testosterona prilično niska, čak i za prosječnog muškarca. Atletska komisija Nevade nije sklona davati TRT dozvolu borcima koji su pali na doping testu, no sve je moguće…

"Što ja mogu napraviti ako mu daju dozvolu za TRT? Naravno da ću biti ljut, ali u tom slučaju bila bi moja riječ protiv doktora i naravno da bih ja izgubio. Posljednji test pokazao je da ima vrlo nisku razinu testosterona, ali znate li zašto je to tako? Samo zato jer je prestao koristiti steroide nakon pada na doping testu, sada će možda dobiti dozvolu i onda se opet vratiti uzimanju tih stvari", rekao je Dos Santos koji je očito prilično ogorčen sustavom koji bi mogao omogućiti takvo nešto Overeemu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI