Dos Anjosu i Cejudu bonusi za najbolju izvedbu, Stephens i Melendez borba večeri (VIDEO)

UFC 10.09.2017 09:29h Autor:

Rafael Dos Anjos

Izvrsno gušenje koje je izveo nad Neilom Magnyem te nokaut protiv Wilsona Reisa, donijeli su Rafaelu Dos Anjosu i Henryu Cejudu 50.000 dolara bonusa nakon UFC 215 eventa. Borbom večeri proglašena je ona između Jeremya Stephensa i Gilberta Melendeza.

Dos Anjos je nakon dugo vremena prezentirao svoje impresivne parteraške vještine te je podsjetio na dane kada je bio jedan od najboljih BJJ boraca u UFC-u. Nakon što je popravio svoj stand up, rijetko kada je koristio jiu-jitsu, no Neil Magny se je uvjerio koliko je on i dalje opasan u tom aspektu borbu. Cijeli rad na poziciji te dolazak do gušenje, koje je dovelo do Magnyeovog tapkanja, svakako su vrijedni bonusa za mogućeg UFC izazivača velter kategorije.

Objavu dijeli UFC_Area (@ufc_area)

Cijela izvedba koja uključuje rundu dominacije te nokaut na početku druge, svakako je vrijedna i bonusa za Henrya Cejuda. Wilsona Reisa je jednostavno izdominirao, a dodatni financijski bonus je svakako potvrda koliko je Cejudo zapravo bio dobar u ovoj borbi.

Borba večeri ona je između Jeremya Stephensa i Gilberta Melendeza. Iako je Stephens uvjerljivo slavio, Melendezu treba “skinuti kapu” zbog toga što je do kraja odradio borbu, unatoč tome što je sredinom prve runde doživio tešku ozljedu noge. Nije se predavao i vjerojatno je on, unatoč spomenutom porazu, glavni razlog zašto su njih dvojica nagrađeni s dodatnih 50.000 dolara.

Po nekima su bonuse više zaslužili Sarah Moras i Kajan Johnson, možda i Ketlen Vieira, no UFC je ovog puta ipak odlučio prednost dati borcima s glavnog programa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI