Dos Anjos u lov na novu seriju kreće u Albuquerqueu protiv Higha

UFC 02.05.2014 20:28h Autor:

Rafael Dos Anjos

Nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova, Rafael Dos Anjos kreće u lov na novu pobjedničku seriju koja bi ga ostavila u vrhu i možda mu ipak dala priliku napasti titulu. Njegov protivnik u Albuquerqueu na Fight Night 42 eventu bit će Jason High, koji debitira u lakoj kategoriji.

UFC Fight Night 42 u Albuquerqueu sve više kompletira svoj program, a danas su kompletirali njegov glavni dio koji će se sastojati od šest borbi. Rafael Dos Anjos nastupit će protiv Jasona Higha.

Dos Anjos (20-7, 9-5 u UFC-u) nije uspio savladati Khabiba Nurmagomedova na UFC on Fox 11 eventu i tako je prekinuo svoju seriju od pet pobjeda u nizu. Ipak, vrlo brzo dobit će priliku krenuti u novu, kada 7. lipnja nastupitu Albuquerqueu.

Njegov protivnik je Jason High (18-4, 2-2 u UFC-u),član American  Top Teama, koji je u seriju od dvije pobjede u nizu, no ovo će mu biti prva borba u lakoj kategoriji, u koju se spušta iz veltera.

UFC Fight Night 42 predvodi borba Bensona Hendersona i Rustama Khabilova, a na programu će nastupiti još nekoliko poznatih boraca, od kojih veliki broj trenira upravo u Albuquerqueu, u Jackson MMA gymu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI