Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dos Anjos: U budućnosti bih mogao prijeći u velter | Fight Site

Dos Anjos: U budućnosti bih mogao prijeći u velter

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2015 20:28h Autor:

Rafael Dos Anjos

UFC-ov prvak lake kategorije namjerava se boriti još nekoliko godina, no kako smatra da će s godinama imati sve više problema oko skidanja kilograma, s vremenom namjerava prijeći u velter kategoriju.

Rafael Dos Anjos je još uvijek relativno mlad za jednog MMA borca, no ima i podosta iskustva. To zapravo nije čudno, budući da je riječ o brazilskom borcu, a oni se puno češće bore dok još nastupaju u svojoj domovini. UFC-ov prvak se priprema za borbu protiv Donalda Cerronea, koja je na rasporedu idući mjesec, ali već podosta razmišlja i o nastavku svoje karijere.

"Napunio sam 31 godinu, a iza sebe već ima 31 borbu. Moj je plan boriti se dok mi ne bude 37 ili 38 godina. Problem koji bi mogao doći je što će s godinama sve teže biti skidati kilograme. Tako da razmišljam da, za nekoliko godina, možda i prijeđem u velter kategoriju. Čisto zbog toga da bih mogao imati sedam kilograma više", iznio je neke svoje planove, no onda potvrdio kako to trenutno nije opcija:

"No bez brige, to su samo neki planovima. Imam ja još jako puno posla u ovoj diviziji. To su samo planovi za budućnost, a tamo se vidim gdje odrađujem nekoliko borbi u velteru."

Dos Anjosu će borba protiv Cerronea ujedno biti i prva otkako je zabranjena infuzija nakon vaganja. On je bio redoviti korisnik, no smatra da mu to ne bi trebalo stvarati problema.

"Imam jednog momka koji je već prošli put bio sa mnom i ide sa mnom gdje god da imam borbu. On je rekao kako je došao do savršenog recepta za vratiti hidraciju nakon vaganja. Tako da, probat ću tu novu metodu. On kaže da je sve kako bi trebalo biti i ja mu vjerujem, tako da ne bih trebao imati problema", rekao je nešto na tu temu.

Dos Anjos i Cerrone se sastaju 19. prosinca na UFC on FOX 17 eventu. Brazilcu će to ujedno biti i prva obrana titule, koju je u ožujku osvojio protiv Anthonya Pettisa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI