Dos Anjos šokirao fanove fotografijom vage: “Da se vratim u laku kategoriju?!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.03.2019 12:47h Autor:

Rafael dos Anjos

Bivši UFC prvak u lakoj kategoriji, a danas top borac veltera, Rafael Dos Anjos, je šokirao svoje fanove objavom na društvenim mrežama. Brazilac je, naime, objavio fotografiju vage koja pod njim pokazuje niti više, niti manje nego par grama ispod 90 kilograma.

Uz fotografiju je upitao svoje fanove: “Trebam li se ponovno spuštati u -70 kg?”. Nije poznato je li upit bio ironičan ili ne, no do gornje granice lake kategorije ga dijeli gotovo 20 kilograma i teško je uopće povjerovati da bi se Dos Anjos tamo mogao ponovno spustiti.

Nakon što je prešao u velter kategoriju 2017., RDA je ubilježio čak tri pobjede u nizu te je izgledalo kao da je nezaustavljiv. Onda je u meču za titulu privremenog prvaka poražen od Colbyja Covingtona, a zatim je ostao kratak i protiv Kamarua Usmana.

Dva poraza zaredom su ga očito natjerala da razmisli o svojoj sudbini u Octagonu i gdje nastaviti karijeru. Dos Anjos je jedan od onih boraca koji su čitavu karijeru između dvije kategorije. Za laku je bio pretežak, što je rezultiralo da u konačnici ne može skinuti kilograme, a za velter očito smatra da je premalen, unatoč tome što izvan natjecanja ima oko 90 kila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI