Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dos Anjos se osvrnuo na Covingtonovu prozivku | Fight Site

Dos Anjos se osvrnuo na Covingtonovu prozivku

UFC 17.12.2017 17:09h Autor:

Rafael dos Anjos

Colby Covington nastavio je i nakon meča Rafaela Dos Anjosa i Robbieja Lawlera igrati ulogu glavnog negativca u velter kategoriji, ali i u UFC-u općenito.

Odmah po završetku glavne borbe sinoćnjeg eventa u Winnipegu 29-godišnji Amerikanac krenuo je prozivati bivšeg prvaka.

“Tužni nastupi ekipe iz kategorije na UFC eventu u Winnipegu. Dos Anjos nije bio u stanju završiti slomljenog starca, a Woodley i dalje glumi da je ozlijeđen. Ja sam tu da ovu diviziju ponovno učinim velikom i sjajnom. Rafael Dos Anjos, dođi i brani to smetlište koje zoveš domom i bori se protiv mene za privremenu titulu, ti prljava životinjo”, glasio je Covingtonov tweet kojeg su Brazilcu pročitali na press konferenciji nakon meča.

“Nemam nikakvih komentara o tom liku. Taj lik ima šest tisuća pratitelja na Twitteru. Sve što priča su sranja o ljudima, a u ovoj kategoriji nije pokazao ništa. Nije pobijedio nikoga. Svladao je Demiana Maiu, ali on je tada izgledao jako loše. Nemam više komentara o tom tipu”, glasio je Dos Anjosov odgovor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI