Dos Anjos navija za Khabiba protiv Cerronea: Moram mu se revanširati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2015 21:00h Autor:

Rafael Dos Anjos i Khabib Nurmagomedov

Za mjesec dana je na rasporedu UFC 187 koji sadrži borbu za izazivača u lakoj kategoriji, a prvak Rafael Dos Anjos bi volio da to bude Khabib Nurmagomedov, jedini čovjek koji ga je savladao u posljednjih deset borbi.

Rafael Dos Anjos je ispunio svoj cilj i postao UFC prvak u lakoj kategoriji, ali jedna stvar ga ipak boli. Poraz od Khabiba Nurmagomedova, jedinog čovjeka koji ga je savladao u posljednjih deset borbi. Ta se borba održala u travnju 2014. godine, a Dagestanac od tad nije upisao nastup.

Brazilac će, što se podrazumijeva, s velikim zanimanjem gledati borbu Nurmagomedova i Cerronea, a kad su ga pitali koga bi volio vidjeti kao pobjednika, odnosno svog budućeg protivnika, za pretpostaviti je bilo kako će to biti Khabib. Taj poraz ipak još nije prebolio.

"Ne želim tražiti neke razloge poraza, ali imao sam problema prije te borbe. Onda sam tamo došao, on je imao odličnu taktiku i držao me pod kontrolom te nisam uspio dovesti borbu tamo gdje meni odgovara. Imao je savršenu taktiku, ali ja sam danas drugi borac", rekao je Dos Anjos.

"U to vrijeme sam se borio pod velikim pritiskom, razmišljao sam o napadu na titulu. Ovog puta će biti drugačije, a koliko sam ja drugačiji borac, drugačiji će biti i Khabib nakon što savlada Cerronea. No, ovog puta će pritisak biti na njemu, a ja imam ekstra samopouzdanja", dodao je Rafael, koji obranu titulu očekuje početkom jeseni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI