Dos Anjos namjerava ušutkati Nurmagomedova

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.02.2014 21:18h Autor:

Rafael Dos Anjos

Rafaelu Dos Anjosu je nedavno otkazana borba protiv Rustama Khabilova, no nije morao dugo čekati na novog protivnika, koji također dolazi iz ruske oblasti Dagestan. To je Khabib Nurmagomedov, neporaženi borac koji bi, ako nastavi kao do sada, već ove godine mogao postati novi izazivač.

"Pripremao sam se za borbu, sve je bilo sjajno, nije bilo nikakvih ozljeda, i onda se moj protivnik ozljedi. No, ne mogu se buniti, drago mi je da mi je novi protivnik Nurmagomedov, koji je veće ime, neporažen je i pobjedom protiv njega mogu dobiti puno više nego protiv Khabilova", rekao je Dos Anjos, koji je kao i Dagestanac u nizu od pet pobjeda.

"Mislim kako je Khabilov bolji hrvač od Nurmagomedova, no obojica imaju sličan stil, imaju jaku desnu ruku i moj trening se neće puno mijenjati za drugog protivnika. No, bez sumnje, Nurmagomedov je protivnik s najboljim skorom od svih s kojima sam se do sada susretao", dodao je.

Dos Anjos vjeruje da bi mu pobjeda mogla donijeti napad na naslov prvaka. A još jedan dodatan motiv za ovu borbu mu je i provokacija koju je Nurmagomedov izveo u Brazilu, kada se borio protiv Thiaga Tavaresa. Izašao je na vaganje u majici s natpisom: "Da je sambo lagan, zvao bi se jiu jitsu". Dos Anjosu je to zasmetalo što je i potvrdio rekavši: "Učiniti ću da Khabib prestane govoriti kako se nitko ne želi boriti s njim, jer ću se ja boriti i pobijediti ga. Isto tako ću mu pokazati što je jiu jitsu i da treba imati respekta prema njemu. Nakon borbe sa mnom tu će majicu baciti u smeće."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI