Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dos Anjos je bio korak do borbe za velter titulu na UFC 214 | Fight Site

Dos Anjos je bio korak do borbe za velter titulu na UFC 214

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.09.2017 22:00h Autor:

Rafael dos Anjos

Prema riječima glavnog UFC matchmakera, Seana Shelbya, Rafael Dos Anjos bio je potencijalni protivnik Tyrona Woodleya na UFC 214, odnosno borio bi se za velter titulu da Demian Maia na kraju nije prihvatio borbu.

Dobro se sjećamo kako je borba Woodleya i Maie zapravo bila najavljena samo pet tjedana prije održavanja UFC 214 eventa u Anaheimu. Zapravo, razlog za to je bio što je brazilski BJJ genijalac odlučio prihvatiti borbu u posljednji trenutak. UFC je zapravo već imao rezervnu opciju, a to je bio bivši prvak lake kategorije, Rafael Dos Anjos. Što se zapravo događalo, ispričao je glavni matchmaker promocije, Sean Shelby.

“Postoji nešto zanimljovo oko borbe Dos Anjosa i Magnya, tj. kako je došlo do nje. Imali smo u planu borbu Woodleya i Maie za UFC 214, no ona je još uvijek bila upitna. Tyronov tim je javno objavio kako se on bori na tom eventu, a Maia još uvijek nije bio siguran može li i želi li. Zbog toga smo imali Dos Anjosa na čekanju, a on je već prihvatio borbu i bio je spreman ukoliko Maia ipak odluči da ne može. On je takav tip, borio bi se svaki tjedan da može. Na kraju sam mu rekao kako ova prilika za naslov nije došla, ali da ću mu vrlo brzo naći neku zabavnu i zanimljivu borbu. Vrlo brzo sam našao Magnya koji je bio spreman i odlučili smo odraditi tu borbu”, ispričao je Shelby kako je zapravo došlo do dogovora borbe Dos Anjosa i Magnya, koja se nalazi na glavnog programu subotnjeg UFC 215.

Iz svega ovog je lako zaključiti kako bi Dos Anjos trebao dobiti priliku napasti titulu, ukoliko u subotu dođe do pobjede, a posebno ukoliko Robbie Lawler i dalje ne bude siguran što napraviti sa svojom karijerom. Teško je zaključiti što bi se moglo dogoditi u slučaju pobjede Magnya, tj. vidi li UFC njega kao možebitnog kandidata. Magny je inače najaktivniji UFC borac od 2014. do danas. U tom razdoblju je odradio 12 borbi, a ostvario je deset pobjeda i dva poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI