Doo-Ho Choi: Znao sam da imam nedostataka, sada sam saznao koji su

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.12.2016 01:35h Autor:

Doo Ho Choi

Nakon nevjerojatno uzbudljive borbe protiv Cuba Swansona, korejski supertalent Doo-Ho Choi kaže kako mu je ta borba bila potrebna da shvati na čemu mora najviše raditi.

Choi i Swanson bi vrlo lako mogli biti nagrađeni i kao sudionici borbe godine, a fanovi su svakako moglo uživati u onome što su pružila ova dva člana perolake kategorije. Nakon svega, Swanson je upisao pobjedu, a nešto o samoj borbi Choi je iznio na svom Instagram profilu.

“Znao sam da imam neke nedostatke, no do sada nisam imao priliku iskusiti ih i saznati koji su. U ovoj borbi sam naučio jako puno toga. U početku sam bio razočaran samim sobom, no sad sam prepun motivacije i samopouzdanja, uvjeren sam da ću se vratiti jači nego ikad. Neću dozvoliti da ikad više budem poražen.”

Choi je još dodao kako oduvijek respektira Swansona, odnosno da je njegov veliki fan i da je upravo zbog toga htio ovu borbu. Njome se dokazalo nešto što smo već znali, a to je da je Koreanac veliki talent i buduća zvijezda. No, isto tako i da još ipak nije spreman za sam vrh. No, vrijeme je pred njim i ovo je sigurno prva od sjajnih borbi u kojima ćemo ga imati priliku gledati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI